Ervaringen
 

Mieke 
Ik was een beetje sceptisch en dacht op voorhand dat ik nooit zou gaan trillen. Niks is minder waar, wat een vreemde maar zeer ontspannen ervaring. Ik voelde me zo licht als een veertje na de behandeling 

Linda 
Ik had er veel over gelezen en werd nieuwsgierig zou dit iets voor mij kunnen zijn. Na de eerste behandeling was ik erg enthousiast en heb twee daarna een tweede sessie gepland,  ik had er zoveel baat bij. Sliep beter, en mijn hoofd was leeg. Tijdens de tweede sessie hebben we samen nog verder gekeken, ik liep tegen een aantal dingen aan. Hier hebben we samen een mooie antwoord op gevonden. Super fijn.
  
Joke
Tijdens de maatregelingen rondom Corona werd het me allemaal teveel. Niks mocht meer en ook mijn behandeling van Body Stress Release konden niet doorgaan. Hoofdpijn nam weer toe en mijn stressgevoelens rezen de pan uit. Gelukkig konden we TRE online doen. Fantastisch wat een oplossing, dit gaat prima via een beeldscherm. Ik ben Laura dankbaar dat ze dit nu op deze manier aanbied. Een aanrader!!
 
Hans 
Super! de eenvoud wat een verademing en ik kan zelf aan de slag.
 
Peter
Ik wist niet goed wat ik me erbij moest voorstellen. Een vriend adviseerde het me, dus uiteindelijk toch maar gegaan. Wouw, idd een beetje vreemd maar wat werkt dit goed! Dank Laura voor de super begeleiding.
 
Mariska
Online wat een verademing, dit gaat prima! Je kan het heerlijk in je eigen omgeving doen.