Individuele begeleiding : 1 op 1 sessie
 
1.Eenmalige individuele TRE sessies
 
Tijdens deze eenmalige sessie laten we je kennis maken met het begrip TRE. Je krijgt in een 1ste sessie achtergrondinformatie over het ontstaan van TRE en hoe we te werk gaan. Natuurlijk gaan we je ook TRE laten ervaren. We gaan kijken hoe we het beste de TRE oefeningen aan kunnen laten sluiten op jouw behoeften én fysieke gesteldheid.
Duur: 1,5- 2 uur.
Locatie: Heussenstraat 2a, 2023 JR Haarlem 
  
Na deze individuele TRE sessie kun je besluiten om je verder te verdiepen in wat TRE voor jou kan betekenen. Je kunt kiezen voor een persoonlijk traject of een groeps-begeleidingstraject.
 
 
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen         Afbeelding invoegen
 
2.Persoonlijke traject individuele TRE sessies
 
Het kan erg prettig zijn om TRE juist in een 1 op 1 setting voort te zetten. Er is veel ruimte voor vragen en individuele aandacht. Er ontstaat een uitzonderlijke verdieping door de individuele sessies een aantal keer te herhalen. Je raakt meer bekend met de signalen van je lichaam en op deze manier ben je steeds beter in staat om TRE toe te passen als jouw persoonlijke stress management.
 
In dit persoonlijk traject van 5 sessies wordt je begeleidt in het proces van fysieke spanning ontlading. Na de 1ste sessie geven we je tips en oefeningen mee om daarna thuis de gemaakte progressie vast te houden. Je zult zien dat het herhaalde samenkomen de moeite waard is en dat veranderingen langzaam hun weg vinden. We bespreken je ervaringen en er is ruimschoots tijd om vragen te stellen. Na dit persoonlijk traject ben je in staat om TRE zelfstandig uit te voeren.
Duur: 1 uur per sessie 
Locatie: Heussensstraat 2a, 2023 JR Haarlem 
 
 
3.Individuele ZOOM TRE sessie
 
Sessies vanuit het comfort van je eigen huis. Binnen TRE wereldwijd maken wij als gecertificeerde practitioners al jaren gebruik van online sessie. Onze eigen begeleiders zitten nl. vaak aan de andere kant van de wereld.  Deze skype sessie zijn net zo effectief zijn als live sessies. TRE-Haarlem biedt deze sessie aan voor mensen die niet in staat zijn om naar de praktijk in Haarlem af te reizen. Voor mensen die vermoeid en /of uitgeput zijn en zich comfortabeler voelen in hun vertrouwde omgeving. Het enige wat je nodig hebt is een goed werkende computer/ laptop of een tablet en een aanmelding bij Skype.
Duur: 1,5 uur  per sessie