WIE IS LAURA SINNEMA 


Laura Sinnema runt inmiddels sinds 2010 een eigen praktijk. Ze heeft haar Bachelors degree aan de hogere hotelschool gehaald en is daarna 10  jaar werkzaam geweest als salesmanager bij grote verzekeraars in de divisies Zorg en Arbodienstverlening. Naast deze carrière is ze erg reislustig en ondernemend. Ze houd van reizen en heeft sinds 2006,  bijna 5 jaar van haar leven reizend doorgebracht. Met name het continent Afrika heeft haar hart gestolen. Ze is met eigen vervoer door 18 Afrikaanse landen gereisd en heeft gewoond, gewerkt en gestudeerd in Tanzania, Zuid Afrika en Zambia. In 2010 besloot zij het roer om te gooien. Haar eigen zoektocht in de complementaire gezondheidszorg tijdens haar jeugd en gezondheidsklachten van haar toenmalige partner hebben haar in contact gebracht met vele verschillende vormen van natuurgeneeskunde.
 
In 2010 heeft zij de opleiding Body Stress Release aan de BSR Academy in Zuid-Afrika afgerond. Vanaf 2012 kwam ze in aanraking met TRE, daarna volgde twee opleidings- en verdiepingsjaren in TRE. Sinds 2020  is Laura werkzaam als TRE practitioners in de verslavingszorg, daarnaast doet ze individuele TRE begeleiding in haar eigen praktijk. 
 
"Als kind al merkte in dat ik anders was dan anderen. Ik was  altijd meer moe dan anderen, had veel darm- en huidproblemen was snel geïrriteerd, had angststoornissen en kon slecht tegen veranderingen werd onrustig van grote groepen mensen en had moeite met leren.
Tijdens mijn studententijd kwamen daar nog eens veel rug- , nek- en kaak problemen bij. Dit alles leidde uiteindelijk tot depressie klachten. En zo gingen er nog eens meer dan 10 jaar voorbij waarin eerder genoemde klachten niet afnamen eerder met vlagen erger werden. Er kwam nog een lyme infectie overheen en een helaas onnodige keelamandel operatie maakt het zeker niet beter.
 
Zo’n 10 jaar geleden merkte ik dat er iets moest gaan veranderen in mijn leven. Dit was de start van een groot bewustwordingsproces. De afgelopen 10 jaar ben ik tijdens mijn eigen proces veel mooie mensen tegengekomen die mij op vele vlakken hielpen in mijn zoektocht naar herstel, balans en rust. Ik ben deze mensen zeer dankbaar voor hun oneindige geduld, hun onvolwaardige liefde, het vertrouwen dat ze mij gaven in mijn eigen kunnen en de kennis die ze met mij wilden delen. Tien jaar geleden besloot ik dat voor mij de tijd daar was om letterlijk het roer om te gooien en mijn gevoel te gaan volgen. Want mijn grootste overwinning was dat ik weer kon voelen en dat ik nu zover was dat ik daar naar durfde te luisteren en te handelen. In mijn praktijk probeer ik mijn inzichten, kennis en eigen ervaring te delen om  mijn cliënten zo te inspireren dat ook zij hun weg vinden in hun zoektocht naar herstel, balans en rust."
 
 
 

Afbeelding invoegen

Het is mooi om te zien dat cliënten meer begrip krijgen voor de reactie van hun lichaam en d.m.v. onder andere TRE nu zelf ook kunnen werken aan een natuurlijke afvloeiing van de spanning.”  

Mijn nieuwsgierigheid over de werking van het menselijk lichaam heeft mijn doen besluiten om me verder verdiepen in  Body Stress Release, Complementaire Therapie, Life Science therapie, orthomoleculaire geneeskunde, KPNI therapie en Intermittent Living. Samen met TRE en deze aanvullende kennis heb ik ervaren dat ik beter begrijp hoe blokkades, met als gevolg klachten, in een lichaam kunnen ontstaan. In de praktijk probeer ik mijn inzichten, kennis en eigen ervaring te delen om mijn cliënten zo te helpen en te inspireren dat ook zij hun weg vinden in hun zoektocht naar herstel, balans en rust. Kijk voor meer informatie op www.spanningsvrijlichaam.nl. www.bsrkennemerland.nl www.intermittentliving.nu
 
Laura Sinnema
Gecertificeerd TRE Practitioner 
 
Laura Sinnema
BSR Practitioner, TRE Practitioner, Complementair - Life Science Therapeut, Orthomoleculair Therapeut, KPNI therapeut,Intermittent Living Coach
 
Afbeelding invoegen
 
 Afbeelding invoegen
 
 
Afbeelding invoegen
 
Curriculum
- 2010 Opleiding tot Body Stress Release Practitioner, inclusief
  Medische Basiskennis.
- 2011 Opleiding Complementair Therapeut
- 2011 Opleiding tot TRE Practitioner, Level 1
- 2012 Opleiding Medische Basis Kennis (hbo)
- 2012 Opleiding tot TRE Practitioner, Level 2
- 2013/2014 Opleiding Orthomoleculair Therapeut
- 2013/2014 Opleiding Life Science therapeut               
- 2014 Aanvullende module COPD koken, nutriënten/voeding
  als medicijn
- 2014 Register opleiding Medische Basisvakken SHO, volgens Plato eindtermen
- 2014 TRE practitioner, aanvulling Level 2
- 2015 Origin Trip, 8 daagse onderzoek naar leven als oermense in de Pyreneeën
- 2015 Aanvullende modules (5) voor specifiek productlijn cPNI
- 2015 Aanvullende module "vrij van pijn"
- 2015 Klinische PNI (psycho, neuro, immunologie) - therapeut jaar 1
2016 Klinische PNI (psycho, neuro, immunologie) - therapeut jaar 2
- 2016 Aanvullende module"onzichtbare onstekingen, de ware aanpak van fybromyalgie"
- 2016 Webinar ADHD en Vaginale Balans
- 2016 Aanvullende opleiding Sport & PNI
- 2016 Seminar "metabool syndroom", wanneer vetweefsel begint te domineren"
- 2017 Opleiding bloedwaarde testen2
- 2017 Masterclass geslachtshormonen
- 2017 Bijscholing PNI
2018 training Access Bars
- 2018 Cursus Haarmineralen test
- 2018 Masterclass Neurotransmitters
- 2018 Masterclass Lyme
- 2018 Masterclass Nutrigenomics
- 2018 Klinische PNI (psycho, neuro, immunologie) - therapeut jaar 3
- 2019 Masterclass hormonale stoornissen en menopauze
- 2019 Symposium: optimale energie verdeling "van cel tot lichaamssysteem"
- 2019 Het optimaal functioneren van de mitochondriën
- 2019 Intermitent living 2019 - The use of ancestral challenges as a vaccin against the damaging effects of modern live 7 dgn in Spanje